KennisCafé duurzaam ouderschap

Informatieavond over scheiden en duurzaam ouderschap.

KennisCafé duurzaam ouderschap

Donderdag 30 januari van 19.30 – 21.30 uur organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een avond over duurzaam ouderschap. Wanneer je gaat scheiden komt er veel op je af. Naast alle emoties en zorgen zijn er veel zaken die je moet regelen. Daarbij wil je vooral goede ouders blijven voor de kinderen. Maike Rademakers, Diane Rooijakkers-Smeets en Marjolein Gerrits-van der Aa geven informatie en tips om een scheidingsproces zo zorgvuldig mogelijk aan te pakken. Denk hierbij aan de invloed van een scheiding op kinderen, het ouderschapsplan, de juridische en financiële afwikkeling van het vermogen en het herzien van testamenten. Dit proces kun je maar één keer doen, doe het goed.

Bij Momentum Mediation begeleidt Diane Rooijakkers mensen in scheidingssituaties. Zij zorgt voor een financieel en juridisch goede afwikkeling van de scheiding. Hierbij staat een persoonlijke en betrokken begeleiding voorop, zodat beide partijen de toekomst weer met vertrouwen tegemoet gaan. Maike Rademakers, van Praktijk Jij en Ik, biedt ouders, kinderen en jongeren hulp en begeleiding bij het proces van scheiden en de verwerking hiervan. Marjolein Gerrits, van Gerrits & Van Gulick Notarissen, begeleidt onpartijdig en onafhankelijk bij een zorgvuldige afwikkeling van de scheiding.

Het KennisCafé vindt plaats op 30 januari van 19.30 tot 21.00 uur bij de Eendracht in Gemert. Toegang is gratis. Kaartjes zijn hier online te reserveren via www.bibliotheeklagebeemden.nl, telefonisch via 0492 - 323245 of aan de balie in de bibliotheek.

Geplaatst op maandag 30 december 2019.

Over Momentum Mediation

Dit bericht is geschreven door Momentum Mediation. Het bedrijf valt onder mediation uit Helmond. Trefwoorden van Momentum Mediation uit Gemert : mediation, mediator bij scheiding, scheiden, uit elkaar gaan, ouderschapsplan, scheidingsconvenant, conflict, geschil.

Lees meer over Momentum Mediation.