Groepswerk 2019

Samenwerken met je Ziel. Donderdagavond 21 februari

Groepswerk 2019

‘Schepping trekt medescheppers aan. Geef ze je vertrouwen. Schepping doet zichzelf, Ontvouwt zich op haar eigen manier En breidt zich voortdurend uit door anderen aan te trekken, die mee gaan scheppen door nieuwe inspiratie te geven, door een creatief veld te creëren, dat steeds sterker en groter wordt en naar gebieden vloeit die je nooit had kunnen voorzien. Niets hoef je ooit alleen te doen. Scheppen is gedeelde vreugde.’

Uit: Boek van het Scheppen door Willem Glaudemans

Hij heeft op een hele mooie manier verwoord, wat wij tijdens het groepswerk met elkaar gaan doen. Scheppen en creëren vanuit het veld van creatie samen met je ziel.

Aanstaande donderdag 21 februari kun je meedoen aan het groepswerk Samenwerken met je Ziel. Graag van tevoren opgeven in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Geplaatst op maandag 18 februari 2019.

Over Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching

Dit bericht is geschreven door Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Helmond. Trefwoorden van Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching uit Helmond : mentale coaching, spirituele coaching, persoonlijke verdieping, levenscoach, stress verminderen,.

Lees meer over Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching.