Van Lieshout Stoffering in Helmond

Wilt u uw meubelstuk opnieuw tot leven brengen? Of heeft u een erfstuk dat aan vernieuwing toe is? Wij maken uw meubels weer als nieuw!

Over Van Lieshout Stoffering

Van Lieshout Stoffering valt onder de rubriek stoffeerder in Helmond.

De drijvende kracht achter Van Lieshout Stoffering is Dhr M. van Lieshout. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken en renoveren van meubels. Voor bijvoorbeeld; stoelen, banken, campers, boten en caravans voor het stofferen daarvan kunt u bij ons terecht. Ook als particulier kunnen we uw meubelstuk voorzien van een nieuw uiterlijk.

Van Lieshout Stoffering is gespecialiseerd in projectstoffering sinds 2010. Voor ieder stoffeer project kunt u bij hen terecht.

Van Lieshout Stoffering kan u helpen bij het realiseren van uw project. Zij kunnen u helpen bij het stofferen van verschillende meubels binnen uw project. Het is geen enkel probleem voor hen om te stofferen van grote aantallen. Zij hebben al jaren ervaring met het stofferen van projecten. Voorbeelden waar zij al voor stofferen zijn; Elkerliek ziekenhuis in Helmond, het Jeroen Bosch ziekenhuis in 's-Hertogenbosch, verschillende interieur- en stand bouwers. Het is altijd maatwerk het stofferen van een project.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar e website. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Lieshout Stoffering uit de rubriek stoffeerder uit Helmond is gevestigd aan de De Hoefkens 18 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 049-2539061.

Diensten en producten voor stoffeerder

Trefwoorden die horen bij Van Lieshout Stoffering zijn o.a. :