Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie in Helmond

Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie: Professionele hulpverlening en begeleiding.

Over Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie

Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie valt onder de rubriek coaching uit Helmond.

De drijvende kracht achter Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie is Linda Scheepers. Linda woont samen met haar vriend en twee kinderen. Door de persoonlijke weg die Linda afgelegd heeft in haar leven, heeft zij haar passie gevonden in het begeleiden van anderen.

Linda heeft eerst haar eigen praktijk gehad als reflexzone- en massagetherapeute. Tijdens het geven van deze behandelingen is Linda erachter gekozen hoeveel het lichaam en psyche met elkaar verbonden zijn.

Linda wilde ook graag mensen op een professionele manier kunnen begeleiden wanneer er geen harmonie tussen lichaam en psyche is. Daarom heeft Linda de vierjarige opleiding tot psychosociaal counselor gevolgd en behaald.

Linda is acht jaar werkzaam geweest in de forensische psychiatrie. Vanaf 2008 is Linda werkzaam in de jeugdzorg. Linda heeft gedurende haar loopbaan diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Ook om kinderen/jongeren goed te kunnen coachen. Daarom is Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie opgericht.

U kunt bij Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie terecht voor:

- Kindercoaching / jongeren coaching.

- Familie opstellingen.

- EFT behandelingen.

- Psychosociale therapie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Kasteel-Traverse 90 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29037233.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Unalome Praktijk voor Psychosociale Therapie zijn o.a. :