Salon QueensS in Helmond

Salon QueensS

Over Salon QueensS

Salon QueensS valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Helmond.

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in het mooie Helmond waar u voor een scherpe prijs een beauty behandeling kan krijgen? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Salon QueensS aan het juiste adres.

Een goed verzorgd uiterlijk is natuurlijk belangrijk en laat zien wie u bent. Niet alleen op uw werk, maar ook als u uitgaat, als u op vakantie gaat, als u gaat trouwen, voor een andere feestelijke gelegenheid of gewoon om uzelf eens lekker te laten verwennen.

Bij Salon QueensS kunt u terecht voor de bovenstaande redenen. Wij geven u een leuke en fijne ervaring waarna u er ook nog een prachtig uitziet voor een scherpe prijs!

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of neem een kijkje op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon QueensS uit de rubriek schoonheidssalon uit Helmond is gevestigd aan de Oostende 7 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-85169302.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Salon QueensS zijn o.a. :