Ria's eetwinkel in Helmond

Ria's eetwinkel | Een gezellige winkel waar je van alles kunt vinden op eetgebied.

Over Ria's eetwinkel

Ria's eetwinkel valt onder de rubriek catering in Helmond.

Ria's eetwinkel en Catering van Ria is een klein bedrijf waar alles in dienst staat van hun klant. Vele jaren geleden is Ria begonnen met Catering van Ria, koken is haar passie en hobby. In 2012 is zij samen met haar oudste dochter het avontuur aangegaan en is Ria's eetwinkel ontstaan. Een winkel waar je van alles kunt vinden op het gebied van eten en drinken.

Ria's eetwinkel heeft een groot assortiment van verschillende belegde broodjes, binnen- en buitenlandse kazen, prachtige vleeswaren van top kwaliteit, de beste olijfoliën, leuke producten om cadeau te geven en pakketjes die u zelf kunt samenstellen. De lekkerste maaltijden los te kopen of om een complete maaltijd samen te stellen.

Zowel voor particulieren als zakelijk bent u bij Ria's eetwinkel/Catering van Ria aan het juiste adres.

Catering van Ria is gespecialiseerd in:

- Barbecues

- Gourmetten/steengrillen

- Koude- en warme buffetten

- Luxe schalen

- Luxe belegde broodje

- Party pan

- Winterstamppotten

Al deze lekkernijen worden gratis thuisbezorgd in een geïsoleerde container: koelkastruimte is daarom niet nodig. Of kom eens lekker rondneuzen bij Ria's eetwinkel aan de Dorpsstraat 58 te Stiphout/Helmond.

Heeft u iets te vieren? Vraag Ria's eetwinkel/Catering van Ria dan om een offerte.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een bestelling plaatsen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens of een bezoek brengen aan Ria's eetwinkel in Stiphout/Helmond.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ria's eetwinkel uit de rubriek catering uit Helmond is gevestigd aan de Dorpsstraat 58, in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 049-2534275.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Ria's eetwinkel zijn o.a. :