Reflexzonepraktijk Marga in Beek En Donk

Reflexzonepraktijk Marga:

Over Reflexzonepraktijk Marga

Reflexzonepraktijk Marga valt onder de rubriek geneeskunde in Helmond.

De drijvende kracht achter Reflexzonepraktijk Marga is Marga Gijsbers. Marga heeft haar opleiding tot reflexzonetherapeute gevolgd bij de Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid-Nederland (A.N.Z.N.).

Omdat Reflexzonepraktijk Marga aangesloten is bij de beroepsvereniging VNRT, volgt Marga elk jaar bijscholingen en heeft zij een erkend opleiding gevolgd. Zo kan VNRT de professionaliteit en kwaliteit van haar leden benadrukken.

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, zal er tijdens de eerste behandeling een anamnese (vraaggesprek) plaats vinden en zal er een inventarisatie gemaakt worden van de klacht(en). Ook zullen de voeten bekeken en afgetast worden. Aan de hand van deze bevindingen zal er een behandelplan opgesteld worden.

De duur van de eerste behandeling is ongeveer 90 minuten. Een vervolgsessie duurt vaak 45 tot 60 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw klacht.

Er kunnen diverse behandelingen aangeboden worden. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen:

- Reflexzonetherapie.

- Meridiaanmassage.

- Metamorfosemassage.

- Moxabehandeling.

- Reflexzonetherapie tijdens de zwangerschap.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Reflexzonepraktijk Marga? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reflexzonepraktijk Marga uit de rubriek geneeskunde uit Helmond is gevestigd aan de Pater Vogelsstraat 7 in Beek en Donk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492-461157.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Reflexzonepraktijk Marga zijn o.a. :