ProSense Coaching in Asten

Van lastig…naar krachtig!

Over ProSense Coaching

ProSense Coaching valt onder de rubriek coaching in Helmond.

ProSenseCoaching is de praktijk voor volwassenen die het vermoeden hebben hooggevoelig te zijn en hierdoor tegen bepaalde blokkades aanlopen in het dagelijks leven. De begeleiding is laagdrempelig en heeft daarnaast een praktische aanpak. Het uiteindelijke doel van ProSenseCoaching is om je eigen hooggevoeligheidshandleiding vorm te gaan geven. Hierdoor krijg je handvaten om op een energieke en positieve manier om te kunnen gaan met eventuele ongemakken. De combinatie van gesprekken, oefeningen, meditaties en uiteenlopende werkvormen begeleiden je stap voor stap naar je kracht!

Ben je klaar voor een nieuwe fase in je leven vol positiviteit en energie? Dan heet ik jou van harte welkom in mijn praktijk!

Wilt je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ProSense Coaching uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Ommelseweg 55 in Asten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24878866.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ProSense Coaching zijn o.a. :