Praktijk voor klankbeleving ZenDi in Veghel

Klankschaalmassage - Energetic soundtouch - Stervensbegeleiding - Fonoferese - Body drum release - Reflexzonebehandeling - Klankschalensessie

Over Praktijk voor klankbeleving ZenDi

Praktijk voor klankbeleving ZenDi valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Helmond.

Welkom bij Praktijk voor klankbeleving Zen'Di, waar je terecht kunt voor:

- Klankschaalmassage: In eerste instantie werkt een klankschaalmassage op de ontspanning. Klankschalen worden direct op je lichaam geplaatst voor een helende werking van de klank en trillingen door je lichaam.

- Energetic soundtouch: Een therapeutische behandeling om blokkades op te heffen. - Stervensbegeleiding: Klanken kunnen in de laatste levensfase ons diep raken doordat het vreugde kan schenken, troost bieden, herinneringen kan oproepen en verstillen. De pijn van lijden kan op de achtergrond verdwijnen. Op locatie naar keuze. - Fonoferese: Een behandeling met stemvorken. Een ontspannen en helende werking op Chakra's, wervelkolom, Meridianen en reflexzones.

- Body drum release: Tijdens een Body Drum Release behandeling drum ik met mijn handen op uw lichaam om blokkade/probleem los te laten.

- Reflexzonebehandeling: Een ontspannen behandeling waarbij ik werk op je chakra's, via je handen en voeten. - Klankschalensessie: Een klanksessie is een manier om heerlijk te ontspannen in groepsverband. Ik geef een klankschalensessie op locatie in groepen van minimaal 5 personen.

Ik ben Inez Dircken, ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in spiritualiteit en daardoor in aanraking gekomen met klankschalen. De klank en trillingen vanuit deze klankschalen raakten mij diep. Hierdoor ben ik mijzelf gaan verdiepen in de werking van klankschalen. Bij Happynink Soundhealing heb ik vervolgens de opleiding Soundhealing gevolgd en later de Energetic SoundTouch opleiding.

U kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Ook kunt u mij volgen op social media, hieronder zult u alle informatie hiervoor vinden!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk voor klankbeleving ZenDi uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Helmond is gevestigd aan de Kievietdonk 57 in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46396791.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk voor klankbeleving ZenDi zijn o.a. :