Praktijk voor Gezond & Goed Leven in Helmond

Praktijk voor Gezond & Goed Leven uit Helmond heeft geen profiel.

Wat doet Praktijk voor Gezond & Goed Leven in Helmond

Praktijk voor Gezond & Goed Leven is een gezondheidscentrum uit Helmond. Men is gevestigd aan de Barrierlaan 31. Het telefoonnummer van Praktijk voor Gezond & Goed Leven in Helmond is 0492-549234.

Is Praktijk voor Gezond & Goed Leven in Helmond uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Helmondonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Praktijk voor Gezond & Goed Leven in Helmond valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Helmond levert onder andere :

Pascalle Exalto is het gezicht achter Pascalle Exalto - Praktijk voor Gezond & Goed Leven en ik woon in Helmond. Ik heb Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en 20 jaar gewerkt als logistiek analist/SAP consultant. Vanaf mijn jeugd had ik al gezondheidsklachten die in de loop van de tijd steeds erger werden en omdat ik niemand kon vinden om me er goed mee te helpen, heb ik besloten om mezelf in eea te verdiepen. Een ervaringsdeskundige dus die besloot om therapeut te worden. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Gairthy Exalto-Moniz maandag 20 juli 2020

4 sterren

“De behandeling bij Pascalle is zeer professioneel, zij weet waar ze over praat, neemt haar vak heel serieus. Neemt alle tijd die nodig is om na de check uitgebreid de behandelmethode te bespreken. Succes Pascalle ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.