Praktijk Hart In Verbinding in Eindhoven

Elke opgebouwde muur gaat uiteindelijk scheuren vertonen, waardoor het licht naar binnen glipt.

Over Praktijk Hart In Verbinding

Praktijk Hart In Verbinding valt onder de rubriek coaching in Helmond.

Soms kunnen er momenten zijn dat je de balans in je leven kwijt bent. Is dit het nu? Doe ik wat ik werkelijk wil? Hoe ga ik om in deze situatie? Ik ben ziek en ik heb pijn en ik heb ondersteuning nodig? Wie ben ik en wat wil ik? Of ben je gewoonweg nieuwsgierig wat aura's en chakra's te vertellen hebben?

Samen kijken we wat er zichtbaar word in jouw aura en chakra's. We zien dan waar onbalans of blokkades vandaan komen. Door middel van een reading komen we tot betere inzichten, waar je staat en hoe je verder wil. Door middel van healing en/of Reiki kan ik je ondersteunen in je eigen healingproces. Daarbij kan ik ondersteuning geven in behandeling van lichamelijke pijn of ziekte. Ook bij kinderen en dieren kunnen healingen of reiki een zeer positieve uitwerking hebben. Balanstherapie leent zich uitstekend voor behandelingen gericht op lichamelijke kwalen en de psychische oorzaken.

Een apart fenomeen in heling en begeleiding is het systemisch werk. Zie voor meer informatie mijn website. Indien nodig of wenselijk kan ik de reading ondersteunen door het leggen van tarot, engelenkaarten of met behulp van de pendel. Ook is het mogelijk om dit als een losstaande dienst aan te vragen. Het moge hierbij duidelijk zijn dat behandeling nooit als vervanging van een arts bedoeld is.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Hart In Verbinding uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Jericholaan 79 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 040-2422096.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Hart In Verbinding zijn o.a. :