ML Coaching in Helmond

Welkom bij ML Coaching

Over ML Coaching

ML Coaching valt onder de rubriek coaching in Helmond.

De drijvende kracht achter ML Coaching is Mayke Langenhorst.

Na mijn studie, hbo-opleiding Humanresourcemanagement, ben ik op de Universiteit van Nijmegen Bedrijfswetenschappen gaan studeren. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan diverse banen, waarin het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar passievol werk, persoonlijke ontwikkeling en coachen en leiderschap centraal stond. In 2012 ben ik mijn bedrijf gestart. Ik werd de coach en sparringspartner voor vraagstukken rondom persoonlijk leiderschap en loopbaankeuzes. Mijn missie is anderen helpen om ook hun regie te nemen in hun werk en leven.

Het aanbod van ML Coaching is:

- Persoonlijke Coaching.

- Loopbaan Coaching, werk ik met een stappenplan gecombineerd met intensieve Persoonlijke Coaching aangevuld met toegang tot een jaar lang zeer waardevolle en impactvolle online academie. In deze academie vind je alle informatie die het nodig hebt om een jouw droombaan te vinden.

- Business Coaching, mijn missie om ondernemers te laten inzien dat ondernemen vanuit je hart je alles brengt. We gaan op zoek naar je echte verlangen, waar je energie van krijgt, wat je wil bijdragen aan de maatschappij, wanneer je je op je best voelt en voor wie je van waarde kunt zijn. Hierdoor kun je creƫren wat je ECHT wilt in je onderneming en dit vervolgens manifesteren, waardoor je moeiteloos onderneemt in overvloed. Hoe mooi is dat? En ja het kan echt!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ML Coaching uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Lindt 4 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14679789.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij ML Coaching zijn o.a. :