Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach in Aarle-Rixtel

Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach | De juiste plek voor coaching en e-coaching.

Over Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach

Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach valt onder de rubriek coaching in Helmond.

Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach helpt mensen met verschillende vragen, dilemma's en doelen. Lijk je vast te lopen of de regie over je eigen leven dreigt te verliezen? Zoek je begeleiding? Wil je inzicht krijgen in je gedrag, patronen, valkuilen en levensthema's? Voel je spanningen, stressklachten of heb je een burn-out? Marie-Louise heeft ook een andere website www.flowlaarbeek.nl voor psychosociale hulpverlening.

Marie-Louise is oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, blokkeert of juist activeert. Het geeft haar een voldoening om mensen te mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Als Professional Certified Coach is zij aangesloten bij de International Coach Federation. Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach heeft haar opleiding gevolgd bij de Associatie voor Coaching. De e-coachopleiding heeft zij gevolgd bij de Europees instituut De Baak en heeft zij zich daarna laten certificeren en is zij aangesloten bij eCoachPro Level ||.

De werkwijze van coaching bij Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach is dat zij je helpt om jouw ervaringen een plaats te geven in je leven, beslissingen te nemen en de juiste zaken aan te pakken en dingen te veranderen. Samen kijken jullie wat het beste bij jou past. Het kan ook zijn dat jullie de wandelschoenen en trekken en naar buiten gaan, om ook letterlijk in beweging te komen.

Marie-Louise Magis Professional coach kan diverse coachtechnieken zoals:

- Transactionele Analyse

- Roos van Leary

- Mindfulness

- NLP

- ACT

- Creatieve oefeningen

E-coaching is voor coaching via digitale middelen zoals, mail, Skype, Zoom, telefoon of chat. Het is relatief een nieuwe manier van coachen. Je kiest bij e-coaching het tijdstip van reageren dat jou het beste uitkomt, je typt op een plaats waar jij je prima voelt en je wacht op een online reactie van je coach.

Je kan Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach ook als teamcoach inhuren. Voor het beter laten functioneren van teams bij bedrijven, instellingen en organisaties.

Marie-Louise Magis Professional coach benoemt wat zij in het team ziet gebeuren. Jullie maken concrete afspraken over wat er moet veranderen en jullie gaan daar, direct, in de praktijk mee aan de slag. Zo leer je elkaar weer te vertrouwen en je ontdekt hoe je tot concrete werkafspraken kunt komen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Buizerdstraat 17 in Aarle-Rixtel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44051822.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach zijn o.a. :

Nieuws van Marie-Louise Magis Professional coach en E-coach in Aarle-Rixtel

Geloof jij jouw gedachten altijd?

Geloof jij jouw gedachten altijd?

De drie belangrijkste pijlers van ons functioneren zijn denken, voelen en willen (doen). Ze staan onderling met elkaar in verband.

Geloof jij jouw gedachten altijd?

Geloof jij jouw gedachten altijd?

De drie belangrijkste pijlers van ons functioneren zijn denken, voelen en willen (doen). Ze staan onderling met elkaar in verband. Misschien heb je al weleens gemerkt dat je bij het denken aan een bepaalde gebeurtenis ook gevoelens hebt (blij, boos verdrietig). Als reactie op de gebeurtenis ga je je daar ook naar gedragen.

Coachen een kunstje of een kunde?

Coachen een kunstje of een kunde?

Coaching heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld. Veel organisaties en individuen maken gebruik van een coach om meer inzicht in zichzelf te krijgen en zichzelf te ontwikkelen.

Wat heeft een ezel met kiezen te maken?

Wat heeft een ezel met kiezen te maken?

De manier waarop mensen een keuze maken heeft te maken met het gedrag van een ezel. Er zijn namelijk maar 2 manieren om een ezel in beweging te krijgen: