Marein Organizing in Helmond

INGRID TIELEMANS – PROFESSIONAL ORGANIZER

Over Marein Organizing

Marein Organizing valt onder de rubriek organisatie bureau in Helmond.

Zoek je hulp voor jezelf, voor een ander of bent u hier gekomen als professional? Professional organizing voor particulieren en bedrijven.

Heb je behoefte aan meer structuur, meer rust en lukt het even niet om dit voor elkaar te krijgen? Samen zullen wij op reis gaan en ontdekken we hoe we meer orde en rust in je huis en leven te krijgen. Tijdens deze reis krijg je de regie op je leven weer terug. Vergoeding via WMO is vaak mogelijk.

Professional organizing voor doorverwijzers. Ken je iemand in je omgeving die rust en structuur nodig heeft en daarbij wat hulp van een professional kan gebruiken? Als individueel begeleider en opruimcoach help ik kwetsbare mensen om hun leven en hun omgeving weer op orde te krijgen én te houden. Denk aan: Hoarding problematiek, ADHD, chronische desorganisatie, ouderen die moeite hebben met afscheid nemen van spullen.

Professional organizing voor professionals. Wil je meer weten/leren over hoe je in de praktijk mensen met chronische desorganisatie, hoarding-problematiek, ADHD en NAH deskundig begeleidt? Ik train andere professionals om successen te behalen met het helpen van kwetsbare mensen voor wie het structureren en organiseren van het dagelijkse leven moeilijk is.

Bel of mail me voor meer informatie. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marein Organizing uit de rubriek organisatie bureau uit Helmond is gevestigd aan de Sint Antoniusweg 18 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29011435.

Diensten en producten voor organisatie bureau

Trefwoorden die horen bij Marein Organizing zijn o.a. :

Nieuws van Marein Organizing in Helmond

Hoarding – Opruimen en ordenen met problematische verzamelaars

Hoarding – Opruimen en ordenen met problematische verzamelaars

Hoardingproblematiek is een onderwerp waar steeds vaker aandacht aan besteed wordt in de Nederlandse media.