Leef Coaching & Wellbeing in Maarheeze

In de tweede helft ben jij de beste versie van jezelf!

Over Leef Coaching & Wellbeing

Leef Coaching & Wellbeing valt onder de rubriek coaching in Helmond.

Jacqueline Philipsen is de drijvende kracht achter Leef Coaching & Wellbeing. Haar aanpak is laagdrempelig en integraal. Dat wil zeggen dat alles wat er toe doet besproken en aangepakt wordt voor het best mogelijke meetbare resultaat. Wil jij ook meer energie, drive, zelfvertrouwen en een goede gezondheid?

Ben jij vrouw tussen pakweg 40 en 55 jaar? Loop je ergens mee rond maar weet je de vinger niet zo goed op de spreekwoordelijke plek te leggen? Slaap je bijvoorbeeld slecht, last van piekeren, somberheid, emotionele buien, schrik je soms van je eigen reactie, heb je veel zin in zoet of andere lichamelijke klachten misschien?

Zo vanaf je 40ste verandert je hormoonhuishouding behoorlijk en dat kan lichamelijke maar ook mentale klachten geven. Wist je dat gevoelens van twijfel, onzekerheid, rusteloosheid versterkt worden door veranderende hormoonspiegels? Of dat het feit dat je niet meer alles kunt eten zonder aan te komen door hormonen wordt veroorzaakt?

Je kunt denken dat dit alles erbij hoort en je er gewoon doorheen moet maar mijn motto is dat de tweede helft de beste helft wordt. En daarvoor is het nodig dat je grip krijgt op je emoties en op je gezondheid. Dat is doel van mijn trajecten.

Waarvoor kun je dan bij mij terecht? Wil je gewicht verliezen en of 'gewoon' beter in je vel komen zitten? Wil je af van belemmerende gedachten, vastgeroeste patronen die niet meer helpend zijn? Dan ben je welkom.

Wat mijn aanpak kenmerkt zijn de volgende zaken:

- Betrokkenheid en oprechte aandacht. Samen gaan we aan de slag om jou beter in je vel te laten voelen, letterlijk en figuurlijk.

- Ik leg snel de vinger op de zere plek waardoor we snel tot de kern kunnen komen. Waar is je probleem ontstaan? Dit inzicht helpt om snel vooruit te komen.

- Ik bied trajecten die gericht zijn op een blijvende verbetering van hoe jij je voelt, mentaal en fysiek. Een effectief, doelgericht traject van beperkte duur

- Ik zet dan ook methoden en behandelingen in die wetenschappelijk zijn onderbouwd en bijdragen aan de kortste weg naar het behalen van resultaat.

Leef! jouw leven, voluit!

Corona update: de lockdown die vanaf 15 december geldt is niet van toepassing op mijn dienstverlening. Ik werk op 1,5 meter afstand en hou me aan de richtlijnen van het RIVM. Desgewenst kunnen sessies online plaatsvinden.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je graag naar mijn website. Of neem even telefonisch contact op voor het plannen van een vrijblijvende kennismaking.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Leef Coaching & Wellbeing uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Sterkselseweg 36 in Maarheeze. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51687674.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Leef Coaching & Wellbeing zijn o.a. :