Kindertherapiepraktijk Spelend Leren in Deurne

Kindertherapiepraktijk Spelend Leren: Psychosociale hulpverlening aan kinderen en jongeren.

Over Kindertherapiepraktijk Spelend Leren

Kindertherapiepraktijk Spelend Leren valt onder de rubriek coaching uit Helmond.

De drijvende kracht achter Kindertherapiepraktijk Spelend Leren is Kea van Kessel. Kea is een gediplomeerd speltherapeute en zij werkt al diverse jaren als speltherapeute in een psychotherapie praktijk.

Kindertherapiepraktijk Spelend Leren is een praktijk voor psychosociale hulpverlening aan kinderen en jongeren. Spel is de taal van het kind. Daarom is speltherapie geschikt voor kinderen die psychosociale hulp nodig hebben. Speltherapie is voor kinderen/jongeren van 3 tot en met 15 jaar.

Een kind laat in zijn spel zien wat hij beleefd heeft en hoe hij dit ervaren heeft. Deze therapie biedt uw kind de mogelijkheden om te uiten wat nog niet in woorden gezegd kan worden. Ook geeft het de gelegenheid om het kind te laten ontspannen en gedachten, gevoelens en wensen te uiten. Daarnaast kunnen ervaringen verwerkt worden en zal er geoefend worden met diverse vormen van gedrag.

Heeft u een vraag aan Kindertherapiepraktijk Spelend Leren? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kindertherapiepraktijk Spelend Leren uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Heuvelstraat 16 in Deurne. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48772125.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Kindertherapiepraktijk Spelend Leren zijn o.a. :