JUUDs Foederer in Helmond

JUUDs Foederer | Kleurrijk creatief.

Over JUUDs Foederer

JUUDs Foederer valt onder de rubriek kunst groothandel in Helmond.

'Foederer' is al ruim 80 jaar een begrip in Helmond en omstreken op het gebied van kunstenaarsbenodigdheden, en inmiddels met Judith of Juud zoals zij vaak genoemd wordt, aan de vierde 'generatie' na Theo Foederer begonnen. Iedere 'Foederer' heeft natuurlijk zijn/haar eigen kwaliteit en kunde ingezet om het succes van deze unieke winkel voort te zetten.

Kunst en benodigdheden prijkt op de voorgevel.

Judith van de Rijt, creatieve geest, bevlogen nieuwsgierige vakidioot, tekendocent, beeldende kunstenaar en trotse eigenaresse van "JUUDs Foederer". Judith ging na het afronden van VWO naar Tilburg om daar te studeren aan de Academie voor Beeldende Vorming. Zij behaalde daarna in 1996 haar 1e graad- bevoegdheid als tekendocent en studeerde af met schilderwerk en kleurrijk grafisch werk op groot formaat (linosnede). Judith verdiept voortdurend in diverse materialen en de toepassingen daarvan om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en is steeds op zoek naar mooie producten. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel.

JUUDs Foederer geeft onder andere verschillende workshops en cursussen en worden gedeeltelijk door Judith zelf gegeven:

- Strips en cartoons maken voor volwassenen 'kinderen'

- Beeldhouwen in mergelkalk

- Tin gieten, amulet of zegellak stempel

- Charcoal portrait drawning

- Intuïtief tekenen/schilderen 'ont-moeting

- Guts je eigen stempel of lino

- Handlettering

- Kinderworkshop strips maken

- Kinderworkshop kunstenmakers

Voor meer informatie over de mogelijkheden of informatie over de creatieve brainstorm/vergader- ruimtes, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JUUDs Foederer uit de rubriek kunst groothandel uit Helmond is gevestigd aan de Smalle Haven 8 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-8772656.

Diensten en producten voor kunst groothandel

Trefwoorden die horen bij JUUDs Foederer zijn o.a. :