JobChange Loopbaancoaching & Arbeidsbemiddeling in Beek En Donk

JobChange | Persoonlijke begeleiding naar een nieuwe toekomst.

Over JobChange Loopbaancoaching & Arbeidsbemiddeling

JobChange Loopbaancoaching & Arbeidsbemiddeling valt onder de rubriek coaching in Helmond.

JobChange neemt je bij de hand in de zoektocht naar de juiste job. Samen met JobChange kies je de juiste richting. Grotere kans dat je volgende baan beter bij je past.

Loop je vast in je loopbaan? Weet je niet wat je wil of weet je het juist wel maar durf je de vervolgstappen (nog) niet te zetten? Dan helpt JobChange je verder. Samen met JobChange werken jullie toe naar hetzelfde eindresultaat: dat jij weer helemaal lekker in je vel zit en doet wat je energie geeft. Dat doet JobChange door middel van een luisterend oor en praktische tips en feedback.

Ook voor arbeidsbemiddeling kunt u bij JobChange terecht. JobChange verbindt bedrijven met de juiste kandidaten en zoekende kandidaten met een passend bedrijf. alleen bij de juiste match wordt er en bedrag in rekening gebracht. Ook werkzoekenden kunnen JobChange inzetten om de juiste vacature en het juiste bedrijf te vinden. Dat kan ook in combinatie met een loopbaantraject, voorafgaand aan de zoektocht naar een geschikte baan.

Wendy van de Wijdeven, is een enthousiaste loopbaancoach. Anders dan anders, maar altijd persoonlijk, inspirerend en professioneel, zodat jij de juiste keuzes in werk en privé kunt en blijft maken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JobChange Loopbaancoaching & Arbeidsbemiddeling uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Brakenstraat 3 in Beek en Donk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30365449.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij JobChange Loopbaancoaching & Arbeidsbemiddeling zijn o.a. :