Je-bent-okee in Nuenen

Je-bent-okee: Kracht, wijsheid en geluk.

Over Je-bent-okee

Je-bent-okee valt onder de rubriek coaching uit Helmond.

De drijvende kracht achter Je-bent-okee is Marga Dubach. Lang geleden is Marga een groot avontuur met zichzelf aangegaan. Door problemen in haar kindertijd, puberteit en het gezin van herkomst, is Marga tegen vele muren opgelopen. Muren waar zij zelfstandig niet doorheen of overheen kwam.

Marga is door haar werk als management adviseur bij de politie, zichzelf op persoonlijk vlak meer gaan ontwikkelen. Zo is Marga onder andere bij de opleiding Neuro linguïstisch Programmeren (NLP) uitgekomen.

Omdat het coachen haar bij de politie goed afging en ze het erg leuk vond, heeft zij haar coachingsvaardigheden op een hoger niveau weten te tillen. Dit heeft ze onder andere gedaan door naast de opleiding NLP, de opleidingen systemisch werk en lichaamswerk te volgen. Daarom heeft Marga Je-bent-okee opgestart. De opleidingen die Marga heeft gevolgd, ziet u op de website terug.

U kunt bij Je-bent-okee terecht voor diverse workshops en coaching trajecten. Deze ziet u hieronder terug.

- Workshops: Systemisch werk en NLP.

- Coaching trajecten: Relatieproblemen, pesten, AD(H)D, faalangst en zelfvertrouwen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Je-bent-okee? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Je-bent-okee uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Vogelsgaarde 3 in Nuenen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33640170.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Je-bent-okee zijn o.a. :