Iets Anders in Helmond

Iets Anders: Sieraden & Lifestyle.

Over Iets Anders

Iets Anders valt onder de rubriek webshop uit Helmond.

Zoekt u een webshop waar u sieraden, lifestyle producten en mode accessoires online kunt bestellen? Dan bent u bij Iets Anders aan het juiste adres. De artikelen worden altijd als cadeau verpakt en verstuurd. Besteld u voor €75 of meer aan artikelen? Dan is het verzenden gratis. De levertijd is 1 - 3 dagen.

U kunt diverse artikelen bij Iets Anders bestellen. U kunt kiezen uit diverse rubrieken. Hieronder ziet u deze rubrieken terug:

- Mannen armbanden, oorbellen, shawls, tassen, toilettassen, horloges en Marc Inbane producten.

Ook kunt u bij Iets Anders terecht voor een leuke, gezellige en interessante ladies night! Iets Anders organiseert eens in de zoveel tijd een ladies night. U krijgt tijdens deze ladies night een leuke korting op de artikelen, lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast is er ook een loterij.

U kunt de webshop bekijken voor meer informatie en het aanbod. Heeft u een vraag aan Iets Anders? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Iets Anders uit de rubriek webshop uit Helmond is gevestigd aan de Markt 5 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492-555190.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Iets Anders zijn o.a. :