Het 1:1 dieet met Jowennah in Eindhoven

Het 1:1 dieet met Jowennah | Afvallen in Eindhoven.

Over Het 1:1 dieet met Jowennah

Het 1:1 dieet met Jowennah valt onder de rubriek coaching in Helmond.

Het gezicht achter Het 1:1 dieet met Jowennah is Jowennah Hoeks. U kunt hier terecht wanneer u graag een gezond gewicht wilt krijgen en behouden. Het doel is dat u op een gezonde manier gaat afvallen en dat u zich weer zelfverzekerd kunt gaan voelen.

Jowennah heeft jarenlang 'problemen' gehad met haar gewicht. Omdat zij zich gelukkig met zichzelf wilde zijn, heeft zij destijds gekozen voor The 1:1 diet. Naast dat Jowennah zich hierdoor zelfverzekerder is gaan voelen, kon zij ook weer met plezier naar zichzelf kijken. Wilt u dit ook bereiken? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Bij Het 1:1 dieet met Jowennah krijgt u persoonlijke begeleiding op maat. Samen met u zal er gekeken worden naar de weg om het dieet op de beste manier in uw leefpatroon te laten passen.

Naast dat Het 1:1 dieet met Jowennah u graag helpt met gezond af te vallen, geeft zij u ook graag advies en tips over lekker en gezond eten. Zo kunt u, nadat u uw doel heeft behaald, uw gezonde leefstijl behouden. Jowennah heeft diverse recepten die zij graag met u deelt.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u de website bekijken. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het 1:1 dieet met Jowennah uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Lavendellaan 89 in Eindhoven. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20498667.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het 1:1 dieet met Jowennah zijn o.a. :