Heesmans Dakwerken B.V. in Helmond

Het installatiebedrijf voor bedrijven en particulieren!

Over Heesmans Dakwerken B.V.

Heesmans Dakwerken B.V. valt onder de rubriek dakbedekking uit Helmond.

Heesmans Installatie Techniek B.V. uit Helmond is een installatiebedrijf met zo`n 80 collega`s. Het bedrijf bestaat uit een mix van goed opgeleide, ervaren vakmensen en beginnende talenten. In een plezierige, informele sfeer wordt hard werken gecombineerd met een gezonde dosis humor.

Heesmans Dakwerken is op particulier gebied marktleider in het realiseren van luxe woningbouw in Helmond en omstreken. Heesmans Dakwerken kan als werktuigbouwkundig installeur voldoen aan al uw wensen op het gebied van nieuwbouw of bestaande woningen. Maar daarnaast ook vervanging van ketels, renovatie van badkamers of wijzigingen aan bestaande installaties.

Betrokkenheid, kwaliteit en goede service zijn de pijlers van Heesmans Dakwerken. Zij hebben hiermee in 35 jaar landelijk een grote vaste klantenkring van gereonemmeerde bedrijven en particulieren opgebouwd.

Aandacht voor veiligheid, arbo en milieu is een essentieel onderdeel van alle activiteiten en vastgelegd in het VCA-certificaat.

Heesmans Dakwerken B.V. brengt compleet afgewerkte bitumineuze en kunststof dakbedekkingen aan op nieuwbouw en renovatieprojecten. Ook leien (bitumen), energiedaken, groendaken en parkeerdaken behoren tot de mogelijkheden. De daken van Heesmans Dakwerken B.V. worden aangebracht op particuliere woningbouw en garages tot grotere daken van kantoren, bedrijvencentra, flatgebouwen, winkels, horecagelegenheden, zorgcentra en scholengemeenschappen. Kortom alle platte daken.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website. Hier treft u onder andere de projecten van Heesmans Dakwerken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Heesmans Dakwerken B.V. uit de rubriek dakbedekking uit Helmond is gevestigd aan de Brandevoortse Dreef 101 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492-661352.

Diensten en producten voor dakbedekking

Trefwoorden die horen bij Heesmans Dakwerken B.V. zijn o.a. :