Haarwerksalon Angeline in Meijel

Heeft u haaruitval? Of krijgt u binnenkort een chemobehandeling?

Over Haarwerksalon Angeline

Haarwerksalon Angeline valt onder de rubriek kapper uit Helmond.

Mijn naam is Angeline van Heugten, het gezicht achter Haarwerksalon Angeline. Al vele jaren ben ik met veel plezier en passie kapster. Helaas hebben vele mensen last van haaruitval door ziekte of door andere oorzaken. Ik wilde graag kijken naar de oplossingen voor dit toch vervelende "ongemak". Uiteindelijk ben ik op het idee gekomen om mijn eigen bedrijfje op te starten om deze mensen te helpen.

Mijn motto is dat iedereen natuurlijk mooi mag en kan zijn. Vrouwen die tijdens hun chemokuur hun haren verliezen, bezoek ik meestal thuis. Dat voelt wel zo prettig in je eigen vertrouwde omgeving. Als het gaat om langdurig haarverlies en u kiest voor maatwerk bijvoorbeeld, dan doe ik dat het liefst bij mij in de salon. Die is dan alleen voor u geopend. U heeft bij mij de keuze uit diverse soorten pruiken of haarstukjes. Zo kunt u kiezen voor een synthetisch haarwerk of voor echt haar, voor iedereen is er wel een oplossing. Omdat het belangrijk is om de goede keuze te maken doen we dit in alle rust tijdens een vrijblijvend intake gesprek met een lekker kopje koffie of thee.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Bekijkt u ook de website www.pruikbijuthuis.nl eens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Haarwerksalon Angeline uit de rubriek kapper uit Helmond is gevestigd aan de Molenhaagweg 24 in Meijel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83775277.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Haarwerksalon Angeline zijn o.a. :