GSM Helmond in Helmond

Wij van GSM Helmond repareren jouw mobiel, smartphone of tablet tegen een laag tarief!!!

Over GSM Helmond

GSM Helmond valt onder de rubriek telefoonwinkel in Helmond.

GSM Helmond is gevestigd in het hartje Helmond. Laat je mobiele telefoon bij ons repareren terwijl je lekker kunt shoppen of een leuk terrasje aan het water kunt pakken.

GSM Helmond is de “hotspot” voor mobiel reparaties en tablet reparaties in Helmond en omgeving. Accu stuk? Scherm kapot? Voor ons geen enkel probleem! Wij repareren jouw mobiele telefoon direct op locatie slechts binnen 20 minuten !

GSM Helmond heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Interesse in onze diensten? Neem dan snel contact met ons op of kom eens gezellig langs in ons filiaal.

Kom bij ons langs voor een gratis reparatie onderzoek. Dat betekent dat wij de schade van jouw mobiele telefoon vaststellen en jou over de kosten van de mobiel reparatie informeren.

Wij repareren schermen, speakers, home knoppen en nog veel meer. Kom naar de winkel van GSM Helmond en laat vrijblijvend een offerte maken.

GSM Helmond - Mobiele reparaties:

- Snelle reparaties - Voordelig - Vakkundig

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

GSM Helmond uit de rubriek telefoonwinkel uit Helmond is gevestigd aan de Veestraat 13 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19923684.

Diensten en producten voor telefoonwinkel

Trefwoorden die horen bij GSM Helmond zijn o.a. :