Gezond Fit & Mooi in Helmond

Gezond Fit & Mooi: gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen en uw vitaliteit te vergroten

Over Gezond Fit & Mooi

Gezond Fit & Mooi valt onder de rubriek geneeskunde uit Helmond.

Wilt u graag zorgen voor een blijvend en gezond eet en leefpatroon? Dit is waar ik bij Gezond Fit & Mooi voor sta. Als natuur en orthomoleculair geneeskundig therapeut kan ik u een steuntje in de rug bieden.

Op basis van uw persoonlijke bloedwaarden gaan wij samen het programma en uw persoonlijk voedingsplan vaststellen. Het zal u helpen om uw gezondheid te bevorderen, gewichtsproblemen op te lossen en uw vitaliteit te vergroten. Ik kan u begeleiden op veel verschillende vlakken. U kunt terecht bij mij om een gezond gewicht te bereiken maar ook voor advies over een bepaalde aandoening, darmproblemen of allergie.

Tijdens onze eerste kennismaking probeer ik een goed beeld te krijgen van uw algehele gezondheid. Ik kijk met welke klacht iemand komt en wat u uit balans heeft gebracht. Dit gebeurt aan de hand van een vraaggesprek en verschillende vormen van diagnostiek. De mogelijke therapie├źn zijn oligotherapie, orthomoleculaire therapie, elektrotraining, lymfedrainage, neshealth provision of mogelijk een darmflora-analyse.

U kunt altijd een kijkje nemen op de website waar alle therapie├źn uitgebreid uitgelegd staan. Ook kunt u voor verdere vragen altijd even contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezond Fit & Mooi uit de rubriek geneeskunde uit Helmond is gevestigd aan de Weg op den Heuvel 139 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492-521581.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Gezond Fit & Mooi zijn o.a. :

Nieuws van Gezond Fit & Mooi in Helmond

Cavitatie in Helmond

Cavitatie in Helmond

Liposuctie zonder operatie, het kan!