Gasterij Liedorp in Lierop

Gasterij Liedorp: Bed & breakfast landelijk gelegen.

Over Gasterij Liedorp

Gasterij Liedorp valt onder de rubriek hotel uit Helmond.

Zoekt u een landelijk gelegen bed & breakfast? Dan bent u bij Gasterij Liedorp aan het juiste adres. De kamers zijn ook landelijk ingericht. U geniet in deze prachtige kamers van de bijzonder accenten.

De kamers:

U kunt een keuze maken uit vijf diverse kamers, namelijk: De paerdenstal, de koeienstal, de Strabrechtse heide, de boerenbruidspaar kamer of de hooizolder.

Bij Gasterij Liedorp zult u genieten van een welverdiende nachtrust. U slaap op een luxe boxspring. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen badkamer en in alle verblijven heeft u wifi. Bent u benieuwd naar de kamers en omgeving? Bekijkt u dan op de website de Virtuele Tour.

Nieuw bij Gasterij Liedorp! Wanneer u een kamer boekt, kunt u nu ook een Finse hottub erbij boeken. U betaald hiervoor €40. Dat is inclusief het opstoken, 1 mand stookhout en een fles wijn naar keuze. U dient wel even bekend te maken dat u deze hottub erbij wilt boeken.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden, foto's en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gasterij Liedorp? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gasterij Liedorp uit de rubriek hotel uit Helmond is gevestigd aan de Herselseweg 23 in Lierop. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23440569.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Gasterij Liedorp zijn o.a. :