De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen in Helmond

De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen

Over De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen

De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen valt onder de rubriek woninginrichting uit Helmond.

Hallo en welkom op de profielpagina van De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen. Een super gezellige winkel gevuld met landelijk Nostalgische woonaccessoires en prachtige kleding.

Wij zijn dealer van het merk Clayre en Eef, Esschertdesign, Jeanne d"Arc woonaccessoires en daarnaast van nog vele andere leveranciers uit het buitenland.

Wij schilderen oude en antieke kastjes, vaak uit Frankrijk met de mooie Authentieke krijtverf, deze verf geeft de kast een oude look! Oftewel we schuren de kastjes op of we geven ze een mooie patina look. Waarom een oude kast weg doen als wij deze voor u in een nieuw jasje kunnen steken...

Naast meubels verkopen we nog veel meer andere leuke dingen zoals; brocante jurkjes en kraagjes.

Komt u van ver naar onze winkel dan wil ik u vriendelijk vragen even van tevoren hierover te bellen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden! Mijn contactgegevens staan op de website. Ook kunt u via onze gezellige webwinkel online bij ons shoppen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen uit de rubriek woninginrichting uit Helmond is gevestigd aan de Mierloseweg 284 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26178027.

Diensten en producten voor woninginrichting

Trefwoorden die horen bij De Pruttelpot landelijk nostalgisch wonen zijn o.a. :