Choc N Ice in Helmond

Choc N Ice uit Helmond heeft geen profiel.

Wat doet Choc N Ice in Helmond

Choc N Ice is een delicatessen uit Helmond. Men is gevestigd aan de De Plaetse 163a. Het telefoonnummer van Choc N Ice in Helmond is 0492-664286.

Is Choc N Ice in Helmond uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Helmondonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Choc N Ice in Helmond valt onder de rubriek delicatessen. Een delicatessen uit Helmond levert onder andere :

CHOCOLA In onze prachtige winkel in Brandevoort kunt u genieten van onze overheerlijke bonbons en ons andere ruime assortiment chocolade artikelen en cadeaus. Dagelijks staan de vakmensen in de moderne productiehal van Visser Chocolade klaar om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Er wordt met de allerbeste grondstoffen gewerkt: uitsluitend chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut en Valrhona, hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter, Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen etc. Door uitsluitend de beste ingrediënten in combinatie met de juiste chocoladeverwerkingstechniek te gebruiken, kan een perfecte smaakbeleving tot stand gebracht worden! Deze chocolade producten vind u terug in onze winkel met een mooie verpakking in het thema van het moment van het jaar. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander delicatessen

  • Jamin Helmond

    De lekkerste winkel van Helmond! . Trefwoorden van Jamin Helmond : snoepwinkel, bezorgservice snoep, snoep bezorgen, schepsnoep, chocoladeletter, snoep gifts, sinterklaas snoepgoed, zoetwaren.

    tel. 049-2537373, Veestraat 4, 5701RC in Helmond

    Meer over Jamin Helmond contact website