Carrie Massages in Helmond

Rust voor lichaam en geest!

Over Carrie Massages

Carrie Massages valt onder de rubriek massage in Helmond.

We leven in een drukke tijd, we leven gehaast en vergeten hierdoor vaak om goed voor onszelf te blijven zorgen. Een ontspannen massage kan deze rust weer terugbrengen in zowel lichaam als geest! Bij mij in de praktijk biedt ik diverse soorten van massage aan.

De mogelijkheden: * Hotstone massage * Voetreflex massage * Sport massage * Stoel massage * Dorn Therapie * Testen voor intolerantie

Dorn therapie is een milde vorm van therapie waarbij met behulp van de duimen op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug worden gezet. Tegelijk wordt het bindweefsel tussen de wervels los gemaakt, waardoor de doorbloeding beter wordt. Na de behandeling voelt u zich weer heerlijk ontspannen.

Momenteel ben ik ook bezig met de opleiding voor matrix kleuren therapie, zodra ik deze opleiding heb afgerond zal ik mijn praktijk uitbreiden met deze vorm van therapie!

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Carrie Massages uit de rubriek massage uit Helmond is gevestigd aan de Pastoor van de spijkerstraat 48 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55843433.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Carrie Massages zijn o.a. :