Beauty Centre Perfect in Helmond

Beauty Centre Perfect: Voor al het écht perfect moet zijn.

Over Beauty Centre Perfect

Beauty Centre Perfect valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Helmond.

Bent u op zoek naar een van de betere beautysalons in de omstreken van Helmond? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Beauty Centre Perfect aan het juiste adres.

Beauty Centre Perfect heeft al sinds 1989 ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. In een sfeervolle salon, gevestigd aan de Rupelstraat 12 in Helmond, kunnen zowel vrouwen als mannen terecht voor diverse behandelingen. Ik ben verder gespecialiseerd in diverse massagetechnieken die ontspannend of huidverbeterend kunnen werken. Ik ben in 2016 uitgeroepen tot beautician of the year door Dancohr.

Wilt u nog meer te weten komen over Beauty Centre Perfect of over de producten en diensten die zij leveren? Neemt u dan gerust even contact op. U zal altijd netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd even een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty Centre Perfect uit de rubriek schoonheidssalon uit Helmond is gevestigd aan de Rupelstraat 12 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492-514872.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty Centre Perfect zijn o.a. :

Nieuws van Beauty Centre Perfect in Helmond

uitgeroepen tot beste salon van Helmond

uitgeroepen tot beste salon van Helmond

uitgeroepen tot beste schoonheidssalon van Helmond