B&B Pastorie De Mortel in De Mortel

Het is de combinatie van gastvrijheid, authentieke sfeer en Brabantse gemoedelijkheid die centraal staat !!!

Over B&B Pastorie De Mortel

B&B Pastorie De Mortel valt onder de rubriek bed and breakfast in Helmond.

Monique Verberne & Jo Janssen zijn de gezichten achter Bed and Breakfast Pastorie de Mortel.

Bed & Breakfast Pastorie De Mortel biedt u onderdak in een nostalgische omgeving met alle comfort en voorzieningen van nu. Logeren in een monumentale pastorie uit 1886, in de gemeente Gemert-Bakel. Voor gasten die rust en ruimte zoeken en de geweldig mooie natuur in deze regio kunnen waarderen, is de pastorie een uitstekende plaats voor een kortstondig of langer verblijf. De magnifieke parktuin waarin de pastorie zich bevindt, ademt een sfeer van rust uit waarin u zich kunt ontspannen en misschien plannen kunt maken voor de activiteiten die u die dag wilt ondernemen. Het is de combinatie van gastvrijheid, authentieke sfeer en Brabantse gemoedelijkheid die centraal staat. Service en persoonlijke aandacht kunt u hier ervaren in de goede zin van het woord.

Wij nodigen u uit, om op een unieke, cultuurhistorische locatie kennis te komen maken met De Mortel en omgeving.Ook zien wij u graag in onze Bed & Breakfast voor een unieke ervaring.

Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van een zorgkamer. Namelijk een TOP kamer en dat is een Tijdelijke Opvang Plaats. Hier kunt u eventueel na een medische ingreep, herstellen in een andere omgeving tot u weer in staat bent om naar huis te gaan.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Pastorie De Mortel uit de rubriek bed and breakfast uit Helmond is gevestigd aan de Sint Antoniusstraat 34 in De mortel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492361315.

Diensten en producten voor bed and breakfast

Trefwoorden die horen bij B&B Pastorie De Mortel zijn o.a. :