Atelier De Barsend in VLIERDEN

Welkom bij "Atelier de barsend"

Over Atelier De Barsend

Atelier De Barsend valt onder de rubriek kunstenaar in Helmond.

Mevr. Judith Strijbosch is de drijvende kracht achter Atelier de Barsend.

Je kunt bij haar terecht voor hele gezellige workshops, met vriendinnen, zussen een bedrijfsuitje of als verrassing voor je moeder. Wil je ’t graag combineren met ’n lunch, ook dit is mogelijk. Want wat ze geweldig vindt is om andere mensen een leuke dag/avond te bezorgen, dat geeft haar een goed gevoel. Wil je iemand een bijzonder cadeau geven, ook dan kun je bij haar terecht. Samen overleggen we jouw wensen. Je mag zelf de kleuren bepalen en we kiezen een setting welke jij mooi vindt. Natuurlijk overleggen we wat je er allemaal in wil, of juist niet! Wil je graag eens vrijblijvend info, neem dan gerust contact met haar op, zonder verplichting kan zij je dan vertellen over de mogelijkheden die er zijn.

Cadeau op bestelling

Ben je op zoek naar een mooi, uniek en bijzonder cadeau? Zij maakt familie settings in de kleuren die jij mooi vindt. Ook de figuurtjes mag je zelf uit (komen) zoeken. In overleg kan er heel veel. Wat ook leuk is, om het zelf samen te komen maken in een workshop.

Meer informatie over workshops

Wil je graag een workshop komen volgen, dan kan dit op iedere doordeweekse dag of avond en op zaterdag overdag. Vanaf 4 personen mag je zelf een datum met mij overleggen, kom je alleen of met tweeën dan kijk ik altijd eerst of je bij een ander groepje kunt aanschuiven. De workshops die je kunt volgen zijn: - glas in randlood - tiffany - verffusen (gaat in de oven) - glasfusen(gaat in de oven)

Op maandag is het altijd open atelier dag, dwz dat je tussen 9.00 en 17.00 uur binnen kunt lopen om iets te maken, kopen of informatie op te vragen. Voordeel is dat je alleen kunt komen en bijvoorbeeld aan een groter project kunt werken. Voor meer info neem gerust vrijblijvend contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Atelier De Barsend uit de rubriek kunstenaar uit Helmond is gevestigd aan de Baarschotseweg 2 in VLIERDEN. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12245066.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Atelier De Barsend zijn o.a. :