Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching in Helmond

Al Dat Is - Praktijk voor Persoonlijke Coaching en Spirituele Groei

Over Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching

Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching valt onder de rubriek coaching uit Helmond.

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het hervinden van jezelf in de omstreken van Helmond? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Al Dat Is helemaal aan het juiste adres.

Het gezicht achter Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching is Gina Pas. Gina weet uit eigen ervaring dat situaties ingrijpend kunnen zijn. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich gelukkig voelen en zij haar bijdrage kan leveren om mensen weer in balans te brengen. Gina is gecertificeerd Senior Coach Counselor, zij heeft een juridische achtergrond en het begeleiden en ondersteunen van mensen vormen de rode draad in haar leven. Na jaren cursussen en opleidingen te hebben gevolgd om het coachvak eigen te maken, besloot Gina als levenscoach om (jong) volwassenen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo ontstond Al Dat Is.

U kunt bij Al Dat Is terecht voor mentale en spirituele coaching bij privéomstandigheden en werksituaties, stress vermindering en aanvullend hierop groepswerk voor persoonlijke verdieping.

Heeft u nog vragen voor Gina? Of wilt u meer te weten komen over haar werkwijze? Neem dan gerust even contact met haar op of neem een kijkje op haar website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching uit de rubriek coaching uit Helmond is gevestigd aan de Ribbiusstraat 8 in Helmond. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0492529150.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Al Dat Is Praktijk voor Persoonlijke Coaching in Helmond

Wat heeft jouw ziel jou te vertellen?

Wat heeft jouw ziel jou te vertellen?

Wil jij weten wat jouw ziel jou te vertellen heeft?

Groepswerk 2019

Groepswerk 2019

Samenwerken met je Ziel. Donderdagavond 21 februari