Weekend workshop sjamanendrum maken

De drum is het voertuig naar een andere wereld in je bestaan.

Datum : 17 mei 2019
Locatie : Lierop

Het verbindt jouw innerlijke natuur met de hartstlag van moeder Aarde waardoor je bij je eigen kracht uit komt. Het gebruik van de drum brengt je in een trance en geeft de mogelijkheid jezelf te helen. Je kunt de drum na verloop van tijd ook gebruiken om andere mensen te helen. Naast het serieus gebruiken van de drum vindt de drum het ook heerlijk als je er voor je plezier op speelt.

De drum wordt gemaakt van een 13 kantig frame welke symbool staat voor de 13 manen van het jaar. Je kunt kiezen uit verschillende maten van frames: 40, 45, 50 of 60 cm. Voor een frame van 60 cm geld een meerprijs van € 15,00.

Er is keuze uit verschillende huiden: Huiden met haar - Damhert, Paard en Geit, Huiden zonder haar: Damhert, Edelhert en Everzwijn.

Standaard inbegrepen is een vuren houten frame. Wil je echter een rood cederhouten frame (lichtere houtsoort) dan rekenen wij hier een meerprijs van € 35,00 voor.

Doordat de huiden weersgevoelig zijn worden ze bespannen met speciaal touw en leer je hoe je deze zelf kunt aanspannen of ontspannen zodat je met elk weerstype kunt spelen.

Er worden tijdens de workshop sjamanistische rituelen gedaan. We beginnen met het geboorteritueel wat jou weer verbind met wie je werkelijk bent en wat jouw werkelijke verlangens zijn. Je zult merken dat dit ritueel heel diep gaat en door werkt tijdens de hele workshop. De rituelen zijn per workshop verschillend en afgestemd op de groep.

Mede door de sjamanistische rituelen zul je merken dat er tijdens deze workshop veel meer gebeurt dan alleen een drum maken. Je zult ervaren dat het een diepgaand proces is van loslaten, afsluiten en verder gaan met de ontdekking van je innerlijke kracht.

Het werken aan jezelf en aan de drum gebeurt in de buitenlucht of binnen. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nieuwsgierig geworden naar dit diepgaand proces? Meld je dan bij ons aan. Kun je dit weekend niet dan zijn er nog andere mogelijkheden: 14 t/m 16 juni of 16 t/m 18 augustus 2019. Ook is er de mogelijkheid om een dagworkshop te volgen zie daarvoor onze website of neem contact met ons op

Meer informatie over NatuurlijkZijn