Heartspace Healing - Meditatie

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is om van je hoofd naar je hart te gaan.

Datum : 05 mei 2020
Locatie : Helmond

Mediteren moeilijk? Helemaal niet! Ontdek hoe gemakkelijk het is om van je hoofd naar je hart te gaan.

Mijn meditaties zijn super simpel maar hebben een wonderbaarlijk effect en een helende uitwerking. In het dagelijkse leven met alle drukte, prikkels en afleidingen is het vaak zo lastig om je innerlijke te rust te kunnen blijven voelen en je hoofd helder te houden. Regelmatig mediteren helpt jou zeker daarbij. Je ervaart onmiddellijk rust. En dat rustige gevoel blijft “plakken”.

Meditatie hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Het is een fantastische manier om uit je hoofd te komen en in je hart. Regelmatig mediteren leidt tot gevoelens van geluk, tevredenheid en kalmte.

Ik neem je moeiteloos mee naar een diepere laag in jezelf en help je om jouw echte Ik te ontdekken. De meditaties zijn energetische healings in samenwerking met de Lichtsferen. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

Ook vertel ik je meer over de huidige energieën en hoe deze inwerken op je lichaam, jouw persoonlijke thema’s en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Je hebt geen enkele meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. Iedereen kan dit. Zelfs als jij denkt dat mediteren echt niet voor jou is.

Meer informatie over De wijsheid van het hart