3daagse Interactieve Zielsresonantie

Unieke 3daagse waarbij je daadwerkelijk je leven een andere draai kunt geven.

Datum : 26 juli 2019
Locatie : Veghel

Je bevrijdt jezelf van angst, woede, verdriet of andere emoties waardoor je weer voluit kunt gaan leven.

We zijn vaak bang om naar oude demonen (de dingen waar we van weg blijven omdat ze tot op heden een schaduw werpen) in onszelf te kijken Dit omdat we bijvoorbeeld bang zijn voor woede uitbarstingen, dat we verdrinken in verdriet of blijven hangen in een depressie of een burn out. Het tegenovergestelde is waar. Je krijgt hier juist last van als je het er probeert onder te houden. Als je je oude demonen kunt vastpakken kunnen ze verdwijnen en zullen dingen veranderen.

Als dingen worden benoemd en aangekeken worden kunnen ze weggaan en kun je werkelijk gaan doen wat je ziel wil.

Wat maakt de workshop zo uniek?

De interactieve zielsresonantie en de oefeningen die we doen zorgen ervoor dat er daadwerkelijk iets verandert binnenin jezelf. Je voelt je rustiger en ervaart meteen meer kracht en heling. Naast dat je erachter komt wat jou belemmerde om te doen wat je echt wilt, integreert het nieuwe ook al meteen waardoor je je anders voelt, ook anders denkt en doet. Je kan weer kiezen voor wat goed is voor jezelf. Je werkt met eigen gekozen thema's.

Voor wie?

Voor jou....

- Als je een verlangen hebt

- Iets wil veranderen in oude patronen

- Het niet lukt om je doel te bereiken ondanks dat je je best doet

- Als je daadwerkelijk een kentering wilt in je voelen, denken en handelen

- Voor iedereen die al vaker gehoord heeft dat hij/zij dingen vanuit zijn kracht moet gaan doen of in zijn/haar kracht moet gaat staan, maar zich vervolgens afvraagt hoe men bij die kracht kan komen

- Voor iedereen die tegenwerking ervaart bij het uitvoeren van een plan of bij een ontwikkeling

- Voor iedereen die ergens tegenaan loopt op het gebied van werk, relatie, gezondheid, rouw/verlies, lichamelijke symptomen, verslavingen, eetstoornissen etc.

- Voor iedereen die onvervulde behoeftes heeft

Of gewoon voor iedereen die een verlangen heeft.

Locatie: Eerde, bij Veghel Van vrijdagmorgen 10 uur t/m zondagmiddag Het is mogelijk om op donderdagavond al te komen en te overnachten Overnachtingen en maaltijden inbegrepen Kosten: € 445,00

Meer informatie over NatuurlijkZijn