Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

workshop partnermassage

Zin in een romantisch uitje? Een keer samen iets doen en niet steeds met al je vrienden of vreemden? Of geen zin om weer te Netflixen? Kom dan een workshop partnermassage doen. Geschikt voor iedere leeftijd.

Basisworkshop partnermassage. Tijden: van 13.00 tot 16.00 of van 19.30 tot 22.30. Je bent met twee personen ( jij en je partner) dus je krijgt alle aandacht. de massage is op jullie gericht dus je masseert elkaar onder mijn begeleiding. Er is koffie/thee/fris met wat lekkers gedurende de gehele workshop. Bijdrage is 150,00 voor twee personen.

Hoe vaak wil je niet na een drukke dag dat je partner even heerlijk je schouders masseert....Maarja na een paar keer hard geknepen te zijn ...is die zin ook voorbij. Hoe fijn zou het zijn om echt lekker te ontspannen? En dat niet alleen bij een massage ontvangen maar om ook heel relaxed een massage te geven. De workshop is er alleen voor jullie twee dus er is alle privacy en aandacht. Misschien wil je ieder wel een andere massage. Een fijne rugmassage of een stoelmassage? Dat kan. De workshop duurt drie uur en in het eerste anderhalf uur wordt er 1 persoon gemasseerd en in de tweede helft de andere. Na deze workshop kun je elkaar een heerlijke ontspannende massage geven van 20 tot 30 minuten.

In deze workshop wil ik je laten zien en voelen hoe fijn het is om elkaar op een verantwoorde manier te masseren. Hoe je op een liefdevolle manier aandacht aan elkaar kunt geven. Voor meer info of voor het maken van een afspraak neem contact op met 06-24683574. www.massagemaintenant.nl

Profiteren van: workshop partnermassage?

Bedrijf : Ontspanningsmassage Maintenant
Contactpersoon : Mevr. E. Smits
Telefoonnummer : 06-24683574
E-mail adres : elly-ontspanningsmassage@hotmail.com
Geldig tot : 8-11-2020

Reageren op deze aanbieding in Helmond